top of page

KÖLYÖK VÁSÁRLÁS KENNELÜNKBŐL

CSALÁDI KENNELKÉNT LAGOTTOINK CSALÁDTAGKÉNT ÉLNEK OTTHONUNKBAN, ÍGY A KUTYÁINK SZÁMA ÉS A LEHOZOTT ALMOK IS KORLÁTOZOTTAK. HA ÚGY DÖNTÖTÖTÖK, HOGY AZ ÚJ CSALÁDTAGOT, EGY LAGOTTO KUTYUST SZERETNÉTEK KENNELÜNKBŐL, AKKOR A GAZDIJELÖLTEKNEK A FAJTA IGÉNYEINEK MEGFELELŐNEK KELL MEGFELELNI. A LEENDŐ GAZDIK KIVÁLASZTÁSÁT ASZERINT ALAKITOTTUK KI, HOGY EZ AZ ÉLETRESZÓLÓ KAPCSOLAT MINDKÉT FÉL SZÁMÁRA ÖRÖMET OKOZZON. MINDENT MEGTESZÜNK A KISKUTYÁK KEZDETI MEGFELELŐ SZOCIALIZÁCIÓNAK ÉS MENTÁLIS FEJLŐDÉSÉNEK  ÉRDEKÉBEN.

Vizslafotozas_419A4212.jpg
DSC_8991.jpg

KUTYÁINK RENDELKEZNEK A FAJTAKLUB ELŐÍRÁSAINK MEGFELELŐ GENETIKAI ILL. EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEKKEL, MELYEKRŐL SZÓLÓ DOKUMENTÁCIÓK MÁSOLATÁT A KISKUTYA VÁSÁRLÁSA ESETÉN A GAZDÁKNAK ÁTADUNK vagy elküldünk emailben! Nem elégszünk meg a kötelező szűrésekkel, nálunk a tenyészkutyáink teljes körű szűréssel rendelkeznek, legtöbbször teljes DNA profillal (MYDOGDNA) ami több mint 270 betegséget vizsgál. 

FONTOS SZÁMUNKRA A TENYÉSZTÉS SORÁN A FAJTÁRA JELLEMZŐ SPECIÁLIS FAJTAJELLEGEK (MÉRET, SZŐR, FOGAK, FEJ, MOZGÁS, TEMPERAMNTUM..) MEGTARTÁSA, EZÉRT KUTYÁINK FCI KÜLLEMBÍRÓI MINŐSÍTÉSEKKEL ÉS TÖBB ORSZÁG BAJNOKI ÉS JUNIOR BAJNOKI CÍMÉVEL RENDELKEZNEK. HA EGY KUTYÁNK KÜLLEME ÉS TULAJDONSÁGAI NEM A STANDERDNEK MEGFELELŐ AKKOR NEM VESSZÜK BE A TENYÉSZTÉSBE. MAXIMALISTÁK VAGYUNK ÉS A FAJTA ÉRDEKLÉBEN A LEGJOBBRA TÖREKSZÜNK.

KISKUTYÁINKON KORAI NEUROLOGIAI STIMULÁCIÓT (ENS) VÉGZÜNK 3-16 NAPOS KORUK KÖZÖTT. 

 

Az ENS program korai neurológiai stimulációt eredményez a kölykökön ami hatására javul a kardiovaszkuláris teljesítmény, immunrendszer, szív-érrendszer, erősödnek a mellékvesék, magasabb lesz tűréshatár a stresszre, nagyobb lesz az ellenállás a betegségekkel szemben. Kölykök a fejlődésük során aktívabbak és felfedezőbbek lesznek, Illetve nő a kölykök probléma megoldó képessége is. 

Kölykök családi közegben cseperednek, megismerik a háztartási zajokat, ingereket. 10 napos koruktól napi többször pár percet különböző hanghatásokat hallanak pl mennydörgés, gyerekzsivaly, tüzijáték stb. ami segíti őket hogy később ne féljenek hirtelen zajoktól. Különböző talajtipusokhoz, autóhoz, hajszárítóhoz, gyerekekhez szoktatva, frissen fürdetve kerülnek új otthonukba.  A gazdik által a szocializáció és ingerszoktatás folytatása fontos, mi a jó alapokat szeretnénk megadni. 

Sierra.jpg

MIT TARTALMAZ A KÖLYÖK ÁRA?

FCI  TÖRZSKÖNYV

A származási lap, melyen a kiskutya ősei és a szülők szűrései, kiállítási eredményei vannak feltűntetve.

SZERZŐDÉS, GARANCIA, számla

A szerződés mindkét fél és a kutya érdekeit védi. Garanciát vállalunk, hogy szűréssel elkerülhető genetikai betegségei nincsenek (pl  fiatalkori epilepszia) .

OLTÁSOK, CHIP

6 hetes korban parvo elleni (NOBIVAC DP PLUS !)  oltás és chip, 8 hetes korban kombinált oltás. Útlevél ha külföldre gazdásodik a kutya.  Ajánlott folytatás: 10 hetes parvo, 12 hetes kombinált, 14 hetes veszettség elleni, + kennelköhögés elleni.

FÉREGHAJTÁSOK

3 hetes kortól 2 hetente 3 hós korig, majd folytani kell havonta 6 hós korig, ezután elég 3 havonta.

KEZDŐ ADAG TÁP

Első 1-2 hétre elegendő prémium táp amit esznek a kiskutyák.

KAPCSOLATTARTÁS

A gazdi későbbiekben bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel, illetve örülük ha hallunk róla, kapunk képeket.

IMG_2715kicsi.jpg

KINEK AJÁNLJUK A LAGOTTOT?

  • Annak, aki szeretne egy egészséges fajtát, mely kevéssé terhelt különböző genetikai megbetegedésekkel.

  • Annak aki középtermetű kutyát szeretne akinek nem hullik a szőre, nem allergizál (legtöbbször), nem vedlik, viszont szőre heti fésülést és kb. 5 hetente kozmetikát igényel. 

  • Annak, aki a lakásba is szívesen beengedi, hiszen a lagottok teljes jogú családtagok szeretnének lenni és ettől lesz teljes az életük.

  • Annak, aki szeretne egy igazán jóindulatú, érdeklődő kutyát, akinek a gazdi a minden, rajongással szereti és minden tettét figyeli.

  • Annak, aki családjába egy olyan társat keres, aki könnyen megtalálja a közös hangot a családtagokkal, gyerekekkel is.

  • Annak, aki szeretne egy igazán intelligens kutyát, aki gyorsan alatt tanítható bármire és akinek szemeiben az állandó érdeklődés és értelem látható.

  • Annak, aki szeret erdőt járni és szeretne szarvasgombát keresni kutyájával. 

  • Annak, akinél a nap nagy részében a család valamelyik tagjának közelében lehet a kutyus és nem kell otthon hagynia napi szinten 6-8 órára.

  • Annak, aki olyan társat szeretne magának, aki mindenben benne van, mindenre kész és bírni fogja energiával, legyen az úszás, túrázás, engedelmességi feladatok, dog-dancing.

VÁSÁRLÁS MENETE

Ha a fentiek megerősítettek abban, hogy szeretnétek családotokba egy L'Milmo lagotto kölyköt akkor...
1. Keressetek bátran e-mailben, bármely további felmerűlő kérdésre szívesen válaszolok, az anyagi vonzatokat illetően is. 
2. A kölyök űrlapot töltsétek ki, hogy kicsit többet megtudjak arról, hogy hova kerülne a kutyus és a számotokra legmegfelelőbb kutyus kerüljön hozzátok.
3. Pár napon belül visszajelzek az űrlapra, ha minden rendben, akkor az alom érkezését követően van lehetőség előjegyzésre foglalózásra
 preferencia szerint vagy (ha már nagyobbak ) konkrét kutyára (ez több mindentől függ). 
4. Honlapon az alom oldalán kövesd nyomon a kicsik fejlődését, ahol kb 2 hetente stúdió fotókat is találsz majd. Általában 6-8 hetes koruk környékén párosításra kerülnek a kölykök és gazdik a természetüket és preferenciákat is figyelembe véve. 
5.  Első oltás után pár nappal, kb. 6 hetes kortól lehetőség van a kicsik látogatására

6. 9 hetesen készek az új otthonukba költözni. 

DSC_7075weblogos.jpg
bottom of page