top of page

KÖLYÖK VÁSÁRLÁS KENNELÜNKBŐL

CSALÁDI KENNELKÉNT LAGOTTOINK CSALÁDTAGKÉNT ÉLNEK OTTHONUNKBAN, ÍGY A KUTYÁINK SZÁMA ÉS A LEHOZOTT ALMOK IS KORLÁTOZOTTAK. HA ÚGY DÖNTÖTÖTÖK, HOGY AZ ÚJ CSALÁDTAGOT, EGY LAGOTTO KUTYUST SZERETNÉTEK KENNELÜNKBŐL, AKKOR A GAZDIJELÖLTEKNEK A FAJTA IGÉNYEINEK MEGFELELŐNEK KELL MEGFELELNI. A LEENDŐ GAZDIK KIVÁLASZTÁSÁT ASZERINT ALAKITOTTUK KI, HOGY EZ AZ ÉLETRESZÓLÓ KAPCSOLAT MINDKÉT FÉL SZÁMÁRA ÖRÖMET OKOZZON. MINDENT MEGTESZÜNK A KISKUTYÁK KEZDETI SZOCIALIZÁCIÓJÁVAL IS, AMIT A LEENDŐ GAZDIKNAK FOLYTATNI KELL A MEGFELELŐ MENTÁLIS  FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN.

Vizslafotozas_419A4212.jpg
DSC_8991.jpg

KUTYÁINK RENDELKEZNEK A FAJTAKLUB ELŐÍRÁSAINK MEGFELELŐ GENETIKAI ILL. EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEKKEL, MELYEKRŐL SZÓLÓ DOKUMENTÁCIÓK MÁSOLATÁT A KISKUTYA VÁSÁRLÁSA ESETÉN A GAZDÁKNAK ÁTADUNK.

FONTOS SZÁMUNKRA A TENYÉSZTÉS SORÁN A FAJTÁRA JELLEMZŐ SPECIÁLIS FAJTAJELLEGEK (MÉRET, SZŐR, FOGAK, FEJ, MOZGÁS, TEMPERAMNTUM..) MEGTARTÁSA, EZÉRT KUTYÁINK FCI KÜLLEMBÍRÓI MINŐSÍTÉSEKKEL ÉS TÖBB ORSZÁG BAJNOKI ÉS JUNIOR BAJNOKI CÍMÉVEL RENDELKEZNEK.

MIT TARTALMAZ A KÖLYÖK ÁRA?

FCI  TÖRZSKÖNYV

A származási lap, melyen a kiskutya ősei vannak feltűntetve.

SZERZŐDÉS, GARANCIA

A szerződés mindkét fél és a kutya érdekeit védi. Garanciát vállalunk, hogy szűréssel elkerülhető genetikai betegségei nincsenek (pl  fiatalkori epilepszia) .

OLTÁSOK, CHIP

6 hetes korban parvo elleni oltás és chip, 8 hetes korban kombinált oltás. Ajánlott folytatás: 10 hetes parvo, 12 hetes kombinált, 14 hetes veszettség elleni, + kennelköhögés elleni.

FÉREGHAJTÁSOK

3 hetes kortól 2 hetente 3 hós korig, majd folytani kell havonta 6 hós korig, ezután elég 3 havonta.

KEZDŐ ADAG TÁP

Első 1-2 hétre elegendő prémium táp amit esznek a kiskutyák.

KAPCSOLATTARTÁS

A gazdi későbbiekben bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel, illetve örülük ha hallunk róla, kapunk képeket.

IMG_2715kicsi.jpg

KINEK AJÁNLJUK A LAGOTTOT?

  • Annak, aki szeretne egy egészséges fajtát, mely kevéssé terhelt különböző genetikai megbetegedésekkel.

  • Annak aki középtermetű kutyát szeretne akinek nem hullik a szőre, nem allergizál (legtöbbször), nem vedlik, viszont szőre heti fésülést és kb. 5 hetente kozmetikát igényel. 

  • Annak, aki a lakásba is szívesen beengedi, hiszen a lagottok teljes jogú családtagok szeretnének lenni és ettől lesz teljes az életük.

  • Annak, aki szeretne egy igazán jóindulatú, érdeklődő kutyát, akinek a gazdi a minden, rajongással szereti és minden tettét figyeli.

  • Annak, aki családjába egy olyan társat keres, aki könnyen megtalálja a közös hangot a családtagokkal, gyerekekkel is.

  • Annak, aki szeretne egy igazán intelligens kutyát, aki gyorsan alatt tanítható bármire és akinek szemeiben az állandó érdeklődés és értelem látható.

  • Annak, aki szeret erdőt járni és szeretne szarvasgombát keresni kutyájával. 

  • Annak, akinél a nap nagy részében a család valamelyik tagjának közelében lehet a kutyus és nem kell otthon hagynia napi szinten 6-8 órára.

  • Annak, aki olyan társat szeretne magának, aki mindenben benne van, mindenre kész és bírni fogja energiával, legyen az úszás, túrázás, engedelmességi feladatok, dog-dancing.

VÁSÁRLÁS MENETE

Ha a fentiek megerősítettek abban, hogy szeretnétek családotokba egy L'Milmo lagotto kölyköt akkor...
1. Keressetek bátran e-mailben, bármely további felmerűlő kérdésre szívesen válaszolok, az anyagi vonzatokat illetően is. 
2. A kölyök űrlapot töltsétek ki, hogy kicsit többet megtudjak arról, hogy hova kerülne a kutyus és a számotokra legmegfelelőbb kutyus kerüljön hozzátok.
3. Pár napon belül visszajelzek az űrlapra, ha minden rendben, akkor elküldöm a szerződést átolvasásra és van lehetőség foglalózni preferencia szerint vagy konkrét kutyára (ez több mindentől függ)
4. Honlapon az alom oldalán kövesd nyomon a kicsik fejlődését. Általában 4-9 hetes koruk környékén párosításra kerülnek a kölykök és gazdik.  Esetenként hamarabb is. 
5.  Első oltás után pár nappal, kb. 6,5-7 hetes kortól lehetőség van a kicsik látogatására

6. 8,5-9 hetesen készek az új otthonukba költözni. 

DSC_7075weblogos.jpg
bottom of page